Kategorie: Hry

Chystaná hentai sekce!

Chystaná hentai sekce!Ještě dlouho předtím, než tento blog začal plně fungovat, jsem jen tak přemýšlel, zda bych v budoucnu založil něco jako hentai sekci, samozřejmě poté, co bych se začal o toto téma nějak více zajímat. Nakonec po dlouhých chvílích promýšlení jsem se konečně rozhodl... hentai sekce bude a již velmi brzy!

A je to tady! Mírně pro blog revoluční věc, kterou jsem už jednou zavrhl a řekl, že to tu prostě nebude a nezačnu s tím, ale nakonec jsem došel ke změně názoru. Důvod je jednoduchý. Kromě už nyní i mnou prosazovaného hesla "žiješ jen jednou", chci anime tvorbu už konečně začít zkoumat i z trochu jiné stránky a vystoupit trochu z toho stereotypu běžných anime tvoreb sahajících svojí explicitností maximálně tak k odhaleným vrškům a jinak nic víc. Tím pádem na tomto blogu bude vyžití i pro příznivce hentai anime tvorby jako takové.

Zároveň zase, abych zase mírně obhájil důvod, proč to tu chci zavést. Můj nynější stav, co se hentai anime týče, je nula. Ano čtete správně. Když nepočítám těch pár minut, které jsem náhodně kdysi ze zvědavosti a ještě za nulového ponětí o tom, co to otaku vlastně znamená, zkouknul kdesi na netu, nikdy jsem zatím neviděl ani jednu epizodu něčeho takového. A ani jsem nechtěl, vždycky jsem se tomu spíš vyhýbal a nejevil o to sebemenší zájem.

Ale teď se trochu změnila situace. Každopádně, myslet si můžete co chcete, ale mám tu pár hodně jasných důvodů. Ne, opravdu mi nejde o to, že je to prostě perverzní a že se to ve většině hodí na večery s balíčky kapesníčků u ruky na případnou krev z nosu. Existuje pár děl, které prostě musím vidět, ale bohužel jsou klasifikovány jako hentai.

Třeba takovovou hentai OVA One: Kagayaku kisetsu e - True Stories, kterou bych chtěl zároveň jako svoje první hentai, bych chtěl vidět už jen proto, že jsem hrál vizuální novelu stejného jména (je to studio Key, pro upřesnění) a uchvátila mě. A jelikož se verze této OVA pro všechny věky vůbec nepovedla (jiné zasazení a příběh o ničem) a toto vypadá slibně, už se dlouho neudržím a tuto adaptaci si sjedu. Dalším příkladem může být Suika, další hentai OVA, tentokráte jakožto adaptace vizuální novely od studia Circus, které mimochodem má na svědomí i pěknou a velice známou romantickou sérii Da Capo. A nebo třeba Kao no Nai Tsuki, možná už tvrdší titul, ale zároveň údajný prequel anime Touka Gettan a vůbec, design charakterů je od umělce jménem Carnelian (např. jako v anime Yami to Boushi to Hon no Tabitito). To by byly jedny z mnoha odůvodněných příkladů. Samozřejmě, další díla, která bych se chystal zkouknout, jsou některá i jen z čisté zvědavosti, ale pořád mi jde o ten příběh a proto se povětšinou chystám jet spíše soft core tituly, na které padá pouhá jedna až dvě H-scény na díl, než ty hard core, kde se kromě toho moc neděje.

Nicméně se s vámi podělím o recenze, které budou psané stejným stylem, jako ty na normální anime, bez jakýchkoliv explicitních přídavků a tedy případné obrázky budou tvrdě cenzurované, čili totálně bezpečné pro všechny, ač samozřejmě, vše ošetřím nálepkami 18+ a budu velmi rád, když to někdo bude respektovat (což nebude, je mi to jasné =D).

Mimo to se rozhodně chystám i trochu experimentovat a zkouknout nějaké více obskurní tituly, ale nebudu prozrazovat, jaké mám třeba teď na mysli, ale pokud někdo ví, tak ano, možná toho pak budu litovat a nevymlátím to dlouho z hlavy, ale půjdu do toho. =D

Teď už je vše na mě. Staženo a připraveno mám všechno, co jsem chtěl. Jakmile sjedu ten svůj první titul a objeví se recenze, bude to i znamenat, že je hentai sekce oficiálně otevřena. Prozatím bych se chtěl soustředit pouze na hentai anime. Mangu moc nečtu a další věci, jako hry apod., možná někdy v budoucnu, ale teď bych to zatím ještě nechal na tom anime.

Snad to nikoho neurazí, ale zavázet to tu nijak nebude. ^^

Komentáře

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.