Kategorie: Kronika

Ticho po pěšině

Ticho po pěšiněAsi si říkáte, proč je tu takové mrtvo. A pokud si to neříkáte, zřejmě jsem vám veškeré důvody již náležitě vyslepičil. V každém případě jsem si uvědomil, že jsem vlastně nepřál ani do nového roku, ačkoliv jsem si v posledních dnech všiml, že návštěvnost mého blogu podivně vzrostla.

Opravdu netuším, odkud se všichni ti lidé vzali a vůbec, co je to za lidi, ale dalo mi to nějakou naději, že co jsem všechno za 5 let sepsal a co všechno ještě sepíšu, se neztratí v temnotách ničeho.

Řeknu to takto - s aktivním blogováním jsem přestal z jednoduchého důvodu a to, že ať jsem dělal, co jsem dělal, nikam mě to nedostalo. Nebudu to rozmazávat, takhle to je a už jsem se s tímto menším nezdarem smířil. Teď jsem se ale dostal do fáze, kdy nepíšu takřka vůbec a jediné, k čemu blog slouží, je spíš takový archiv toho, kým jsem byl (a defakto stále jsem), či čemu jsem se po celou dobu věnoval.

Nechci tím říct, že u mě nastaly kdo ví jaké změny. Času mám stále spoustu, koníčky stejné, ale spíš, než abych si to syslil zde, jsem přešel na individuální portály a raději se stal řadovým členem existujících komunit. Tudíž mou nejaktivnější zálibou stále zůstávají filmy, což také dokazuje můj ČSFD profil, na který (s občasnými pauzami) skoro denně přispívám něčím novým. To je taky to jediné, v čem se opravdu angažuju, neberu-li v potaz i jistou propagaci videoprojektu o historii Japonska na AMzone. A nebo můj profil na Ask.fm, kam nechoďte, chcete-li si o mně zachovat aspoň trochu dobrý obrázek (dobrá, loučím se se svou reputací).

Tak, či tak, s čím můžete určitě počítat, jsou mé další zápisky z conů. Už v únoru se chystám prvně navštívit zimní Advík (malá reklama neuškodí) za doprovodu mého cono-vymetače Honzy a posléze zřejmě každý další z větších conů, pokud štěstí (a neznechucení) dá. Zbytek je opravdu zatím jen ve hvězdách, ale určitě o mně ještě uslyšíte dost. Přece jen, jsem nezmar, kterého ani strasti skutečného života nezastaví.

Prozatím opožděně a neformálně šťastný nový rok!

P.S.: Foto je jen ilustrační, to nejsem já. ;)

Komentáře

Přidat komentář >

, - odpovědět
Pěkný web.
odpověděl(a)
Díky. Sice je to taková mrtvola, ale pečlivě balzamovaná, takže dobře vypadá. ;)